در معتدل مزاج ها🔆
سیاه دانه با عسل
یونجه با عسل
آب نخود صبح ناشتا
ماهی،شور
بذر تره شبدر شنبلیله و شوید
همرا بایونجه
تو عرق،
رازیانه می ریزه روزانه می خوره
____________________________
در صفراوی ها 🍼🍼🍼
مواد بلغمی،بخورد
خیار چنبر مغز،
شیر گاو و بز مرغ چاق و گوشت
ماهی و سوپ جو
_______________________________
در بلغمی ها 🍼🍼🍼🍼🍼
خودشون و بذرشون کرفس
شوید رازیانه هویج
سوپ آرد گندم و شنبلیله با
رازیانه درست کنه
_____________________________
در سودایی ها 🍼🍼🍼🍼🍼
گرم و تر رازیانه آب گوشت
نخود آب انجیر
شیر وقتی،خیلی خشک باشه
با خوردن و مالیدن به سینه و
بدن مراد گل ختمی روغن بنفشه
نخود آب شیره انگور
_______________________________
❄️❄️❄️🍼🍼🍼🍼
در کل شیر با افزایش تری بدن افزایش پیدا می کند مانند مصرف شیر محلی با عسل ماهی و..........
اگر کودکی شیر نخورد علت را باید در عدم کیفیت و سو مزاج شیر مادر یافت مثلا مادر صفراوی هست و با شیر طبع آتشی خود بچه را گرم تر از جالت عادی می کند و باعث سوزش پای کودک به وسیله ادرار وی می شود که باید تدبیر صفرا کرد مصرف سیر یا پیاز هم باعث بد مزه شدن شیر و نخوردن کودک می شود
خشکاندن شیر باید در فصل های معتل انجام شود مانند بهار و آخر شهریور
و شاه دانه مصرف کردن شیر را خشک می کند
در زمان فرزند نداشتن رطوبتی که از سینه زن ها خارج می شود گاهی شیر نیست و در واقع رطوبت و سموم بدن هست که در حال اخراج هستند و باید سو مزاج را بر طرف کرد که عموما ناشی از یبوست و خرابی معده و آب همراه غذا هس