🍀مجله طب اسلامی🍀
💥بسته تخصصی بانوان 💥
📚لیست آخرین مطالب ثبت شده درانجمن طب اسلامی شماره 7
❓ دختر خانومی20 ساله هستم که چهار ماهه پریود نشدم مراجعه کردم برایم قرص متفورمین 500بیست عدد و آمپول استروژن 2 عدد استفاده کرده ام ولی متاسفانه پریود نشدم لطفا راهنمایی بفرمایید؟
✅1. ساق پاها رو بادکش کنید
2. ریشه وگیاه کرفس میل کنید
3.کنجد وپونه هم در ایجاد قاعدگی موثراست.
4.عرق رازیانه وبومادران هرشب میل شود.
🍀مجله طب اسلامی🍀
❓برای عفونت قارچ زنانه چه باید کرد؟
✅1-تزریق عسل طبیعی داخل واژن
2-خوردن دمکرده پونه وآویشن
🍀مجله طب اسلامی🍀
❓برای درمان واریس بارداری ک بادرد همراه است راه حلی بفرمایید؟
✅ به مقدار کافی آب بنوشید.
چند قدم راه بروید.
کفش راحتی بپوشید.
در هنگام نشستن پاهای خود را بکشید.
پاهاراصاف کنید پاشنه پا بکش باشد و انگشتان رابسمت ساق پاخم کنید.
در هنگام نشستن پاها و مچ پا روی هم نندازید.
🍀مجله طب اسلامی🍀
❓سلام کودک من خیلی شیرمیخوردوهمین مکش موقع شیرخوردن باعث ترک خوردن وخونی شدن نوک سینه هام شده که باسوزش همراه است لطفاراهنمایی کنید؟
✅ براي ترك پستان از خود شيرمادر به نوك پستان مرتب بزنید
وبعد از هر موقع شیر دادن سینه را دریک پلاستیک فریزر بگذاریدکه تا صبح عرق کند، خیلی موثراست.
🍀مجله طب اسلامی🍀
❓من هروقت باردار میشوم ماه پنج سقط میشودچیکارکنم از نظر پزشکی هم مشکلی ندارم همه نوع آزمایش عکس رنگی هم انجام دادم وازنظرپزشکان سالمم،لطفاراهنمایی کنید؟
✅ اگر جزو خانمهای سرد و بلغمی هستین ممکن است که سردی وتری زیاد رحم باعث شود که نطفه تشکیل شده به اصطلاح عامیانه از رحم لیز بخورد ودر رحم دوام نیاورد.
اما اگر جزو اشخاص بسیار گرم مزاج وصفراوی هستین بازهم نطفه تشکیل میشوداما حرارت بالای کبد باعث میشود که نطفه به اصطلاح حالت پخته شدن پیدا کندوازبین برود
بنابراین شماباید قبل ازاقدام به بارداری مجدد اصلاح مزاج انجام بدین ومتعادل بشین تا به یاری خدابارداری موفق داشته باشید.
📚 حدیث پزشکی:
پیامبر اکرم (ص):
در هفته اول عروسی، عروس از خوردن شیر، سرکه، خربزه و سیب ترش جلوگیری کند، چون در هفته اول عروسی، رحم زن سرد است و اگر این غذاها را بخورد ، موجب نازایی و عقیم شدن او می گردد.
✳نکته:بعدازرعایت تمام مواردگفته شده آداب همبستری هم مهم می باشد:
1-ﺷﺒﻬﺎﻱ ﻗﻤﺮ ﺩﺭ ﻋﻘﺮﺏ.
2-ﺷﺐ ﻫﺎﻱ ﻣﻜﺮﻭﻩ ﻣﺜﻞ ﺷﺐ ﻋﻴﺪ ﻗﺮﺑﺎﻥ ﺷﺐ ﺷﻨﺒﻪ و.....
🍀مجله طب اسلامی🍀
°•°•°•°•°•°•°•°•°•
آخرین اخبارطب اسلامی:
www.eslamteb.com
°•°•°•°•°•°•°•°•°•
پرسش ازمجموعه طب اسلامی:
www.Tebabat.rzb.ir
°•°•°•°•°•°•°•°•
🔹عضویت درلیست انتشار🔹
باذخیره شماره زیروارسال کلمه سلامت به همراه مشخصات (نام ونام خانوادگی\'سن\'رشته تحصیلی وشهر)ازطریق واتس اپ به
09357154680
📖مشاهده شماره های مجله طب اسلامی درپیج رسمی لاین
http://line.me/ti/p/%40irk5636i
🍀مجله طب اسلامی 🍀