سفرنامه چشمه ترکیه
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
سفرنامه چشمه ترکیه
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی درباره مجموعه سفرنامه چشمه ترکیه

تعداد بازدید : 309
نویسنده پیام
limootorsh آفلاین

عضويت : 4 /7 /1396
سفرنامه چشمه ترکیه
سفرنامه چشمه ترکیه سفرنامه چشمه را از آخرین سفری که با تور رفتم برایتان مینویسم. تور چشمه تور جذابی برای من بود چرا که مکان هایی که هنوز همه گیز نشده اند مقاصد محبوب من برای گردشگری هستند. سفر پاییزی ما به چشمه : از اونجایی که ما تبریز زندگی میکنیم برای رسیدن به وان یک سفر زمینی را انتخاب کردیم : حرکت ساعت 10 صبح از تبریز و ساعت 3:30 رسیدیم وان. تا ساعت 7 شب و حرکت به سمت چشمه تصمیم گرفتیم چرخی در وان بزنیم. برای گشت و گذار در وان سری به یک رستوان شیک زدیم و آدانا کبابی( همون کباب کوبیدست فقط کمی تندتر ) و مرجیمک چورباسی(سوپ عدس) و سه نوع سالاد و نوشیدنی خوردیم. وان علاوه بر استانبول بهشتی دیگر برای خریداران است قیمتها بسیار عالی است و باقی وقت به خرید و مراکز خرید گذشت. فرودگاه وان فریت ملان یک فرودگاه کوچیک و تر و تمیز بود و از همونجا به ست ازمیر رفتیم و از اونجا با تاکسی به چشمه رفتیم.
طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت طراحی سایت موکت کفپوش لمینت دیوار پوش
چشمه : چشمه بافتی بسیار سنتی و معماری یونانی با کافه هایی بسیار شلوغ و دنج هتل : هتل ما زدیک به ساحل بود و هزینه 7 شب اقامت ما دو نفر با صبحانه 134 لیر بود. اتاقی با پنجره و تراسی رو به دریا غذا : برای صرف نهار به یک رستوران معروف رفتیم به نام حسن توکماق اسکندر کباب (کوفته ای با سیب زمینی های تیکه شده) و مرجیمک چورباسی و سالاد و نوشیدنی خوردیم. برای شام هم به یک رستوان محلی رفتیم و کوکوریچ یا همون روده یه خوش گوشت خودمون رو خوردیم البته طرز پختش کاملا متفاوت بو. صبحانه هتل هم بسیار عالی و مفصل بود از شیر مرغ تا جون آدمیزاد روی میز صبحانه بود. برای نهار هم در یک رستوران دیگه ماهی جیپورا سرخ شده خوردیم که بسیار خوشمزه بود. برای شام سراغ کوچه پس کوچه های چشمه رفتیم و داحل یک روستوران محلی کوچک ما دوتا پیده گوشت با پنیر سفارش دادیم. در چشمه و سایر شهر های ترکیه ای مدیه (صدف) باادویه مخصوص و آبلیمو و جیغ کوفته را از دست ندهید. تفریح : صبح روز اول رو با شنا و ماساژ شروع کردیم. صبح روز دوم تور کشتی : به مدت 7 ساعت و بازید از 3 جزیره و شنا و نهار و میوه صبح روز سوم : باغ وحش ازمیر به ترمینال رفتیم و با هزینه 15 لیر با اتوبوس به سمت ازمیر به راه افتادیم.بعد از پیاده شدن با خرید ازمیر کارت سوار کشتی شدیم. فضا سازی باغ وحش بسیار عالی بود و آدم احساس میکرد وسطه جنگله خیلی از حیوانات مثل طاووس کاملا آزاد و بدون قفس بودن. خیلی از حیواناتی که توی باغ وحش ایران نبود و میشد اونجا دید مثل زرافه

سه شنبه 04 مهر 1396 - 14:53
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ