تبلیغات در اینترنتclose
گرم وتر:دموی - پاسخ 1
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
گرم وتر:دموی - پاسخ 1
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی دموی / گرم وتر:دموی ◄ پاسخ 1

tohidi آفلاین

مدیر انجمن

ارسال‌ها : 154
عضويت : 22 /12 /1393
تشکرها : 2
تشکر شده : 21
پاسخ : 1 RE گرم و تر :
طبیعت گرم و مرطوب
کساني که طبيعت گرم و مرطوب دارند افراد پرخون هستندو حجم خون در بدنشان بيش از حد معمول است و به همين دليل به راحتي چهره شان سرخ و برافروخته مي شود. زود عصباني مي شوند، گرمايي هستند، عرق زيادي مي کنند و حالت برافروختگي، کلافگي و سنگيني روي سينه دارند. در روايات آمده است که پيامبر(ص) فرمود: «حجامت کنيد قبل از آن که غليان خون شما را بکشد» غليان خون در واقع غلبه دم (خون) است و در اصطلاح به اين دسته از افراد دموي مزاج هم مي گويند. اين دسته از افراد بيشتر در معرض سکته قرار دارند و بايد غذاهاي سرد و خشک بيشتر بخورند. ترشي، سرکه، آبليمو، آبغوره، کاهو، عرقي جات خنک، شاه تره و کاسني براي آن ها مفيد است. مصرف گوشت براي دموي مزاج ها مفيد نيست زيرا خون بدن آن ها را زياد مي کند.
حجامت براي کم کردن غلظت خون براي اين دسته از افراد بسيار مفيد است. در مواردي اين افراد به خون دماغ دچار مي شوند و در اين حالت بدن در واقع نسبت به پرخوني واکنش نشان مي دهد و خون را دفع مي کند.در مزاج سرد و خشک که سودا گفته مي شود هم نشانه هايي براي تشخيص وجود دارد بيشتر سودايي مزاج ها لاغر هستند، کف دست و پايشان عرق مي کند و به علت مزاج خود از نظر روحي- رواني دچار مشکل مي شوند. وسواس و ترديد زيادي دارند و ضعف حافظه پيدا مي کنند. سودايي مزاج ها نمي توانند به ديگران اعتماد کافي کنند و دايم تغيير عقيده مي دهند. نکته اين جاست که مصرف بسياري از فست فودها و غذاهاي آماده، سودا را زياد مي کند و شايد يکي از دلايل کم تحملي و پرخاشگري و ناهنجاري هاي رفتاري در نسل جوان، افزايش سوداي ناشي از تغذيه ناسالم امروزي باشد، بهتر است افراد سودايي خاکشير زيادي مصرف کنند و توت، گوشت گوسفند، ماهي، شربت سکنجبين را در رژيم خود بگنجانند و گوشت گاو و گوساله کمتر مصرف کنند.

دوشنبه 03 فروردین 1394 - 02:49
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ