💠سوداوي:
سودا سرد وخشک از جنس خاک و رسوب خون است و PH=6 است و طحال توليد مي شود وطحال را فعال مي کند .PH خون بايد بالاي 7 باشد و اگر به 7 برسد به حالت اغماء و غش مي رود.
🔰اگر سودا زياد شود طعم دهان شور مي شود
–بوي عفونت دهان
– کابوس مي بيند و دچار افسردگي و خستگي مي شود
- خود خوري
– فکر زياد بدون آنکه بداند
– لاغري
– بي نشاطي
–يبوست شديد هفته اي يکبار
– مدفوع قيري وسياه
– سوزش هنگام دفع ادرار
- ادرار تيره خاکستري مي شود
- حالت تهوع
– حس تاريکي چشم و شب کوري
– تيرگي رنگ پوست وصورت
– سوزش معده
–خارش زياد بدن وترک خوردن پوست
– قلنج معده
🍀علت:غذاهاي مانده وبيا ت وشور ونمک سود ، سودا را زياد مي کند.
🔰غذاي مضر براي سوداوي مزاج ها:
عدس – نوشابه با غذا – م
اهي دودي – غذاي مانده و بيات – نمک سود – خيارشور – گوشت پير (رنگ قرمز تيره ) –پنير نبايد بخورند.درمان:خوردن غذاي گرم و تر - ملين – سوپ جو (با پاچه گوسفند – کمي زنجبيل – زعفران ) بعد از سلامتي عسل وقدومه شيرازي مرتب استفاده کنيد – توت - با آب گرم طهارت کند – انجير- خرما – کشمش – هل – دارچين – زيره – زعفران