باز شدن اشتها
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
باز شدن اشتها
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی درمان لاغری -201باز شدن اشتها

تعداد بازدید : 1246
نویسنده پیام
tohidi آفلاین

مدیر انجمن

عضويت : 22 /12 /1393
تشکر ها: 2
باز شدن اشتها

- سه عدد انجیر با هفت عدد کشمش در یک لیوان شیر کم چرب صبح ها و هر شب یک سیب قبل از خواب میل شود

- مصرف بذر هویج به منظور افزایش اشتها روز درمیان یک قاشق چایخوری

-زنجفیل رو جوشانده قدری آبلیموی طبیعی و نمک دریا اضافه نمایید. این معجون اشتها آور بوده و مانع از تهوع است- مصرف کم ترشی، ترشیجات اشتهای کاذب ایجاد می کند

- مصرف زیره سبز: زیر سبز را به اندازه چای دم کرده و روزی سه وعده بخورید

دوشنبه 03 فروردین 1394 - 13:43
ارسال پیام نقل قول تشکر
tohidi آفلاین

مدیر انجمن

عضويت : 22 /12 /1393
تشکرها : 2
پاسخ : 4 RE باز شدن اشتها :

💥کم اشتهایی💥

❓چه چیزهایی برای اشتها خوبه؟

❓سلام کودک من خیلی کم غذاست چکارکنم اشتها به خوردن غذا پیدا کنه؟

❓دختر منم خیلی لاغر و ضعیفه اصلا غذا نمی خوره راهی برا باز شدن اشتهاش تو طب سنتی هست؟

✅امام موسی بن جعفر علیه السلام بر سر سفره ریحان طلبیدند و فرمودند:من دوست دارم غذا را با آن شروع کنم زیرا ریحان عروق را می گشاید و اشتها را زیاد می کند و سل را معالجه می کند.

✅دارچین علاوه بر تقویت کبد و معده اشتها آور نیز بوده.

✅اسفناج برای اطفال کم اشتها و کودکانی که از رشد عقب مانده اند بسیار مفید می باشد.

✅بادرنجبویه سده را می گشاید و اشتهای به غذا آورد.

✅مصرف زرشک دستگاه گوارش را منظم می کند و سوء هاضمه را از بین می برد و بی اشتهایی را برطرف می کند.

✅عرق سنبل الطیب و اشاره نیز اشتها آور است.

✅تربچه و سیر نیز اشتها آور خوبی هستند.

✅جهت افزایش اشتها یک ساعت قبل از غذا یک فنجان آلبالو میل کنید.

✅مواد شور گرم و خشک هستند که نمک طعام در راس این مواد هستند که باعث افزایش اشتها می شود.

✅هفت انجیر را در یک لیوان آب چند ساعت بخیسانید،آب انجیر به دست آمده را که بسیار خوشمزه و مقوی است و اشتها آور نیز است به بچه بدهید انجیر ها هم جدا بخورد.

✅دمنوش پرتقال

پرتقال تازه که پوست زرد و تازه ای دارد را پوست گرفته و خلال باریک کرده و به مقدار یک قاشق پوست خلال شده پرتقال را در قوری چینی ریخته و آب در حال جوش را به آن اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه روی بخار کتری دم بکشد بعد با کمی نبات سرو کنید

دوشنبه 17 فروردین 1394 - 06:43
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ