لگن بنماری در سایزهای مختلف
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
لگن بنماری در سایزهای مختلف
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی درباره مجموعه لگن بنماری در سایزهای مختلف

تعداد بازدید : 201
نویسنده پیام
ashrafr آفلاین


ارسال‌ها : 37
عضويت : 21 /12 /1396
تشکر ها: 223
تشکر شده : 93
لگن بنماری در سایزهای مختلف

معرفی محصول


یکی از مزایای لگن بن ماری استیل حفظ طعم و رنگ موادغذایی است. استفاده از لگن بن ماری استیل به عنوان یکی از ابزار آشپزخانه باعث می‌شود تا تغییری در رنگ و طعم ایجاد نشود.


استیل زنگ نمی‌زند، خرد نمی‌شود و تغییر شکل نمی‌دهد، پس برای تاپینگ سرد و گرم می‌توان از بن ماری استیل استفاده کرد. شستشوی لگن بن ماری استیل به مراتب راحت‌تر از سایر جنس‌های بن ماری است. این ظروف بهتر است با آب گرم شسته شود و به هیچ عنوان از سیم ظرفشویی برای شستشوی آن‌ها استفاده نشود.


خشک کردن لگن بن ماری پس از اتمام شستشو با یک دستمال نخی باعث می‌شود تا سطح بن ماری استیل براق و تمیزتر نشان داده شود. رعایت این نکات می‌تواند به عمر لگن بن ماری بیافزاید.لگن بن ماری (Gastronorm pan) جهت نگهداری، آماده سازی، سرو و انبار مواد غذایی در آشپزخانه‌های صنعتی، رستوران‌ها، فست فودها، کافی شاپ‌ها، سالادبارها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، تالارها و … استفاده می‌شود.


لگن بن ماری در جنس‌های استیل، پلی کربنات و پلی پروپیلن و در عمق‌های ۶.۵، ۱۰، ۱۵ و۲۰ سانتیمتر و در سایزهای ۱/۱، ۱/۲، ۱/۳، ۱/۴، ۱/۶ و ۱/ ۹ با تنوع رنگ سفید، مشکی، شفاف و نقره‌ای در سایت کیت لاین موجود است.به لگن بن ماری تاپینگ سرد و تاپینگ گرم نیز گفته می‌شود. در تاپینگ سرد موادغذایی مانند بستی، مواد روی پیتزا، مواد داخل ساندویچ و .. خنک و در تاپینگ گرم مانند سس، پنیر، شکلات، سلف سرویس و …، گرم می‌مانند.


بن ماری استیل، بن ماری پلی پروپیلن و بن ماری پلی کربنات هر سه قابلیت استفاده در تاپینگ سرد را دارند اما برای تاپینگ گرم فقط بن ماری استیل و بن ماری پلی کربنات را می‌توان استفاده کرد. (لازم به ذکر است منظور از تاپینگ گرم حرارت مستقیم نیست).


سه شنبه 02 مهر 1398 - 08:59
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ