به این فکر کنید که زمانی وجود داشت که اینترنتی در دسترس نبود و شما وقتی که میخواستید یک لباس یا یک وسیلهی ضروری برای خانهی خود تهیه کنید از چندین نفر سوال میپرسیدید و آدرس چندین فروشگاه یا مغازه را میگرفتید. یک روز تمام وقت میگذاشتید و آن فروشگاهها را زیر و رو میکردید تا نهایتا آن کالا را پیدا کنید.
بعد از به وجود آمدن اینترنت داستان کاملا متفاوت شد و به مرور فروشگاهها و شرکتها به این فکر افتادند که به جای یک فروشگاه فیزیکی، فضایی را در اینترنت به فروش محصولات خودشان اختصاص دهند. دقیقا همین جا بود که طراحی وب سایت اهمیت پیدا کرد. چون در این حالت فروشندگان خیالشان راحت است که تمام محصولات با رنگ و طرح مختلف تنها با چند کلیکِ مشتری در دسترس است. مشتری میتواند تمام فروشگاه را در عرض 2 دقیقه زیر رو کند و در ته ماجرا اجناس مورد نیازش را سفارش دهد و درب منزل تحویل بگیرد! میبینید، به همین راحتی!
اهمیت طراحی وب سایت به اینجا ختم نشد! صبر کنید تا برایتان کاملا توضیح دهیم. اگر یادتان باشد سالها پیش وقتی که یک نفر میخواست یک خانه اجاره کند یا آن را بخرد، یک منطقه از شهر را انتخاب میکرد و تمام مشاوران املاک آن را منطقه را سر میزد، تمام خانههای پیشنهادی را بازدید میکرد تا شاید خانهای را که میخواهد پیدا کند. الان دیگر تصور این کار هم سخت است. زیرا شما میدانید تصاویر و اطلاعات تمام خانههای یک شهر، در وب سایتهای مختلف جمعآوری شدند. عملا با این کار، شما یک تور مجازی برای بازدید از کل خانههای یک شهر را برای خود ترتیب میدهید بدون اینکه حتی یک بار هم مجبور شوید از خانهی خود خارج شوید.
با این اوصاف فکر میکنم، اهمیت طراحی یک وب سایت شرکتی یا فروشگاهی برای شما واضح و روشن شده باشد. در ادامه میخواهیم نگاهی دقیقتر به طراحی سایت و روند اجرای آن بیندازیم. با ما همراه باشید چون اطلاعاتی که در اختیارتان قرار میدهیم هم مفید است و هم کار شما را برای آنلاین کردن کسب و کارتان راه میاندازد.
بهترین شرکت طراحی سایت کدام است؟ما هم با شما موافق هستیم که پاسخ به یک سوال بسیار مهم است. شما که به دنبال سفارش طراحی سایت هستید بهتر از هر فردی میدانید که وقتی تصمیم گرفتید که کسب و کاری در فضای آنلاین راه بیندازید، پیدا کردن بهترین شرکت طراحی سایت یک چالش جدی است. ما در شرکت ویکی دمی تمام تلاش خود را انجام دادهایم تا امکانات و ویژگیهایی متناسب با نیاز شما در نظر بگیریم.
به عنوان مثال ما به خوبی میدانیم که یک سایت فروشگاهی برای اینکه بتواند فروش بالایی داشته باشد، باید به سرعت لود شود، دکمهها و منوهای آن در موبایل و تبلت نیز به خوبی در دسترس باشند و از همه مهمتر جستجو و فیلتر کردن محصولات باید به طور پیشرفته طراحی شود.
صبر کنید، هنوز این مطلب تمام نشده است. ما برای طراحی یک سایت شرکتی نیز امکانات و ویژگیهای اختصاصی را در نظر خواهیم گرفت. یک سایت شرکتی باید رابط کاربری و تجربهی کاربری خوبی داشته باشد تا کاربر وقتی وارد آن میشود، سردرگم نشود. علاوه بر اینها این سایت باید طوری طراحی شوند که مشتری خدمات شرکت را به راحتی و تنها با چند کلیک باید در اختیار مشتری قرار گیرد.
منبع:
آکادمی طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ