آیا درمان کیست مویی با لیزر جایگزین مناسبی برای ترس از جراحی است؟
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
آیا درمان کیست مویی با لیزر جایگزین مناسبی برای ترس از جراحی است؟
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی گوارش (معده) -20-آیا درمان کیست مویی با لیزر جایگزین مناسبی برای ترس از جراحی است؟

تعداد بازدید : 117
نویسنده پیام
nyushagholami آفلاین


ارسال‌ها : 427
عضويت : 14 /5 /1399
محل زندگي : tehran
سن : 22
آیا درمان کیست مویی با لیزر جایگزین مناسبی برای ترس از جراحی است؟

لازم است این را بدانید که رعایت درست بهداشت در اطراف ناحیه مقعد و همچنین ستون فقرات مهم است. رعایت این نکته به جلوگیری از پیشرفت بیماری پیلونیدال و همچنین عود آن در صورت وقوع کمک می کند.

این سوال تقریبا تبدیل به یکی از دغدغه های اصلی بیمارانی شده است که قصد دارند برای درمان کیست مویی خود به پزشک مراجعه کنند. اینکه عمل لیزر کیست مویی انجام بدم یا عمل جراحی؟ البته باید این نکته بدانید که لیزر علاوه بر درمان بیماری کیست مویی، می تواند عارضه هایی همچون بواسیر (هموروئید)، شقاق مقعدی، فیستول و زگیل تناسلی را هم از بین ببرد.در این مقاله تصمیم داریم این موضوع را در رابطه با بیماری کیست مویی مورد بررسی قرار دهیم و چگونگی درمان کیست مویی بدون جراحی در تهران را کاملا باز کنیم. بیماری کیست مویی کمر چیست؟بیماری کیست مویی همان سینوس پیلونیدال است که گاهی سینوس مویی هم نامیده می شود. کیست های پیلونیدال معمولاً در بالای شکاف باسن ایجاد شده و آنها زمانی رخ می دهند که ریشه موهای زائد عفونی می شود. به همین جهت بیشتر با ترشحات بدبو و لزج همراه است.کیست های پیلونیدال در صورت عفونی شدن می توانند منجر به ناراحتی قابل توجهی شوند. این کیست ها زمانی ایجاد می شوند که کیسه مویی با مایع، چرک و سایر مواد زائد پر شود. سینوس پیلونیدال یک سوراخ یا فرورفتگی کوچک در پوست است.

تصویر: https://media.salameno.com/d/2021/11/25/4/15263868.jpg
دلیل ابتلا به سینوس مویی چیست؟احتمالا اگر تحقیق کوچکی در رابطه با این عارضه کرده باشید، متوجه شده اید که تاکنون علت مشخصی برای به وجود آمدن آن یافت نشده است. ولی اتفاق های زیادی می توانند یک انسان را در خطر ابتلا به سینوس پیلونیدال قرار دهند. که دکتران این عوامل خطر را در دسته بندی زیر قرار داده اند:

  • چاقی و اضافه وزن
  • پرمو بودن در ناحیه ی کمر
  • ژنتیک
  • سابقه ی خانوادگی
  • فشار شدید و ضربه های مکرر به کمر
  • نشستن طولانی مدت
  • تعریق شدید
  • پوشیدن لباس زیر های تنگ یا شلوار جین

ادامه مطلب درمان کیست مویی بدون جراحی اینجا


شنبه 06 آذر 1400 - 10:50
وب کاربر ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ