nyushagholami

عضويت : | 14 /5 /1399 |
محل زندگي : | tehran |
|
بهترین دکتر و روش درمان فیستول مقعدی چیست؟
اعتمادآنلاین| بیمارانی که بنا به دلایل متعدد به بیماری مانند آبسه مقعدی مبتلا می شوند، معمولا پس از آن فیستول مقعدی را هم تجربه می کنند. گاهی ممکن است این آبسه به دلیل یک ضربه مانند افتادن از جایی یا زمین خوردن با قسمت نشیمنگاه ایجاد شود. در این موارد فرد برای درمان باید به دکتر مراجعه کند. چون نه آبسه و نه فیستول بیماری نیستند که خود به خود بهبود یابند. فیستول مقعد چیست؟فیستول مقعدی یا همان فیستول آنال یک اتصال لوله مانند غیر طبیعی است که بین قسمت داخلی مقعد (در کانال رکتوم) و پوست خارج از آن ایجاد می شود. در حقیقت این بیماری مانند تونلی در زیر پوست می ماند که دو قسمت مجزا از بدن را به یکدیگر متصل کرده و منجر به عفونت می شود.تشخیص فیستول چگونه انجام می شود؟پزشکی که شما برای معاینه و بررسی به او مراجعه می کنید، می تواند فیستول را با معاینه فیزیکی ناحیه مقعد تشخیص دهد. اگر دکتر دهانه باز فیستول را ببیند، معمولا سعی می کند عمق و جهت آن را هم تعیین کند. در برخی موارد، پزشک ممکن است سونوگرافی یا ام آر آی را تجویز کند. این آزمایش ها به پزشک اجازه می دهد فیستول داخل بدن شما را به راحتی ببیند و عمق یا طول دقیق را محاسبه کند.به کدام دکتر باید مراجعه کرد؟اگر به این بیماری مبتلا شدید، چند گزینه پیش روی شما می باشد. جراح عمومی، متخصص آنورکتال و متخصص گوارش گزینه های مناسبی هستند که می توانید برای درمان نزد آنها مراجعه کنید.زمانی که پیش پزشک رفتید، می توانید سوالات زیر را از او بپرسید: - علت فیستول مقعدی من چیست؟
- آیا نیاز به جراحی دارم؟
- اگر چنین است، چقدر باید بعد از جراحی منتظر بمانم تا فعالیت های عادی خود را از سر بگیرم؟
- باید رژیم غذایی خود را تغییر دهم؟
- هنگام بهبودی جراحی فیستول از نرم کننده یا ملین مدفوع استفاده کنم؟
- فیستول من ممکن است برگردد؟
- داشتن فیستول عوارض طولانی مدتی دارد؟
|
|
یکشنبه 26 دی 1400 - 10:29 |
|