خواص برنج
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
خواص برنج
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی گیاهان دارویی-330-خواص برنج

تعداد بازدید : 366
نویسنده پیام
mahanazizdell654 آفلاین

مدیر انجمن

ارسال‌ها : 545
عضويت : 17 /12 /1393
محل زندگي : تهران
تشکر شده : 42
خواص برنج
موارد استفاده برنج از نظر طب سنتی:

نظری به تحقیقات جدید در مورد خواص برنج:

مواردی که در مورد برنج باید یه آن توجه داشت:


  • 1. اشخاصی که به دلایل خاصی بدن آنها نیاز به کلسیم دارد نباید از سبوس برنج استفاده کنند.


  • 2. اگربرای تهیه جوشانده برنج برای مبارزه با اسهال از دانه های طبیعی برنج قبل از این که قشر زرد رنگ دانه برنج زیر پوست گرفته شود یعنی از برنج قهو ه ای استفاده شود، تاثیرش خیلی بیشتر است.


  • 3.طبق نظر حکمای طب سنتی ایرانی خوردن پوست خشبی زرد برنج که بسیار نرم ساییده شده باشد ممکن است مسمومیت ایجاد نماید.


  • 4.طلای برنج با ترمس برای بیماری کک و مک و آثار باقدمانده از بثورات مفید و اثر بخش است.


  • 5. ضماد برنج با پیه برای سرباز کردن دمل ها،دارویی کارساز است.


  • [*] 6.در کتب طب سنتی آمده است که خیساندن برنج در آب و نمک ، زعفران ، زیره سیاه و شوید مصلح آن می باشد.

    یکشنبه 16 فروردین 1394 - 01:05
    ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



    برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



    تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ