تبلیغات در اینترنتclose
خاصیت چغاله بادام
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
خاصیت چغاله بادام
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی نیمه دوم فروردین 94خاصیت چغاله بادام

تعداد بازدید : 219
نویسنده پیام
mahanazizdell654 آفلاین

مدیر انجمن

ارسال‌ها : 545
عضويت : 17 /12 /1393
محل زندگي : تهران
تشکر شده : 41
خاصیت چغاله بادام
این میوه پر طرفدار بهاری همان بادام نارس است،بد نيست از خواص آن هم با خبر شويد تا در روزهاي باقيمانده بهار با اشتياق بيشتری سراغ آن برويد.

سلامت پوست و مو با چغاله بادام
چغاله بادام كلسيم و ويتامينC دارد.
برای درمان زخمهای گوارشی استفاده میشود.
دارای منيزيم است که باعث آرامش اعصاب میشود.
ويتامين E موجود آن برای سلامت پوست و مو هم مفيد است.
تقويت كننده معده است و جلوی آسیب به بافت معده و نتیجتا جلوگیری از سرطان معده میشود.
لثه و ريشه دندان را تقويت ميكند.
برای رفع خشكی دهان هم مفيد است.
هر عدد متوسط آن دارای 5 کالری میباشد.

عضلاتتان نميگيرد!
چغاله سرشار از كلروفيل است. كلروفيل در بدن ما در مسير كانال گوارشی به توليد منيزيم كمك بسياری ميكند. منيزيم باعث كاهش گرفتگی عضلات بدن میشود.

چغاله رسيده را بخوريد!
چغاله دارای كلسيم، آهن و بهطور كلی املاح معدنی
است،البته نه به اندازه خود بادام در نتیجه رسيده اين ميوه دارای خواص بیشتریست.

چغاله ما را در برابر بيماريهایی مثل:
پوكی استخوان،
افزايش كلسترول،
كمخونی و
چسبندگی روده ها
محافظت ميكند اما تا وقتی كال است اين ويژگيها را ندارد.

زياد نخوريد
چغاله بادامهايی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسيار كمی اسيدسيانيدريك به علاوه تركيبی از سم خطرناك سيانور هستند. بنابراين بهتر است در خوردن اين نوبرانه هاي بهاری خوشمزه احتياط كنيد چون مصرف زياد آنها احتمال مسموميت به دنبال دارد.

حتما شسته شده میل کنید:
چغاله بادام با وجود همه خوشمزگی هایش اگر نشسته و آلوده باشد احتمال ابتلا به بيماريهای عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسموميتهای غذايی را به دنبال دارد..


چهارشنبه 19 فروردین 1394 - 02:15
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.



تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ