ویژگی های تن ماهی مناسب
::: در حال بارگیری لطفا صبر کنید :::
ویژگی های تن ماهی مناسب
www.rozex.rozblog.com
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم

صفحه اصلی چای های طبیعی مفیدویژگی های تن ماهی مناسب

تعداد بازدید : 24
نویسنده پیام
ghazaamade آفلاین


ارسال‌ها : 23
عضويت : 28 /6 /1401
ویژگی های تن ماهی مناسب

راهنمای خرید بهترین و خوشمزه ترین انواع تن ماهی + مشخصات و قیمت

به راستی چرا تن ماهی همیشه در سبد خانواده ها جای دارد؟ به هزار و یک دلیل . زیرا تن ماهی یکی از خوشمزه ترین انواع ماهی ها است که به دلیل خواص فراوانی که دارد از محبوبیت بسیار بالایی در بین عموم برخوردار است . تن ماهی سرشار از مواد معدنی و پروتئین است و به عنوان یک غذای کامل و سالم در بین همه شناخته شده است . از آنجایی که تن ماهی نیاز به پخت زیاد ندارد ، پس دلیل بسیار موجهی است که در بیشتر سفر ها و انواع مهمانی ها در الویت باشد . همچنین می توان از تن ماهی در بسیاری از سالادها استفاده کرد و سالاد ها را با طعمی متفاوت و جدید تجربه کرد . اما به راستی در هنگام خرید انواع تن ماهی به کدام ویژگی آن باید دقت کرد تا یک خرید عالی داشته باشیم؟ ما در این مقاله انواع تن ماهی را به شما معرفی می کنیم تا شما بتوانید آنها را با توجه به بودجه ، سلیقه ، برند مورد علاقه تان ، ترکیبات داخل آن (در روغن زیتون ، در روغن سویا ، فلفلی ، ساده ، با شوید و غیره) ، وزن تن ماهی و مواردی از این قبیل مقایسه کنید و از انتخاب هوشمندانه خود لذت ببرید.سالم‌ترین کنسرو

همه ما می‌دانیم که ماهی و روغن زیتون از جمله غذاهای سالم هستند. بنابراین وقتی هردوی آنها در قوطی کنسرو می‌شوند، یک غذای خوب و مقوی به‌وجود می‌آید که می‌تواند از بروز بیماری‌های قبلی و سرطان جلوگیری کند. نکته مهم در مورد این کنسرو ماهی این است که نمی‌توانید آن را همراه با دیگر مواد غذایی سرخ کنید یا در درجه حرارت بالا قرار دهید چون در این حالت روغن زیتون نه‌تنها مفید نیست، بلکه می‌تواند به بدن و قلب شما آسیب برساند.

کیلکای کنسرو شده

علاوه بر خرید تن ماهی ، ماهی‌های دیگری هم داخل قوطی کنسرو می‌شوند که یکی از آنها ماهی کیلکاست. می‌توانید در تهیه انواع خورشت‌ها، خوراک‌ها یا دیگر غذاها از کنسرو ماهی کیلکا استفاده و حتی آن را جایگزین گوشت قرمز کنید تا سفره شما سلامت باشد و از ابتلا به بیماری مختلف دور بمانید.رژیمی‌ترین تن ماهی

اگر رژیم غذایی شما به گونه‌ای است که باید از مصرف زیاد روغن پرهیز کنید یا نگران اضافه‌وزن‌تان هستید، تن ماهی رژیمی را انتخاب کنید. این کنسرو به جای روغن، در آب و نمک شناور است. البته چربی آن صفر نیست بلکه نسبت به دیگر کنسروها چربی کمتری دارد. درصورتی که می‌خواهید با این کنسرو غذا بپزید، دیگر نیازی به اضافه کردن نمک نیست چون خودش به اندازه کافی نمک دارد.

کنسرو با ماهی دودی شده

یکی از جدیدترین محصولات خانواده تن ماهی‌هاست که شاید نام آن تا به حال به گوش‌تان نخورده باشد. این کنسرو با استفاده از ماهی تن دودی شده تهیه شده و به همین دلیل طعمش کمی متفاوت است. به هر حال اگر از خوردن کنسروهای معمولی خسته شده‌اید و به دنبال محصولات تازه هستید آن را به یک وعده از رژیم غذایی‌تان راه دهید و بعد درباره‌اش قضاوت کنید.

توجه!

اگر بعد از جوشاندن کنسرو و باز کردن آن متوجه شدید بخشی از لعاب داخلی آن خورده شده آن را دور بریزید

هرگز قوطی کنسرو را مستقیم روی شعله گاز قرار ندهید. با این کار نه‌تنها میکروب‌های احتمالی داخل آن از بین نمی‌روند، بلکه ممکن است قوطی با صدای مهیبی بترکد.

ماهی تن با روغن کانولا

روغن کانولا هم روغن سالم دیگری است که به تازگی به کنسروهای تن ماهی اضافه شده تا محصولی سالم‌تر را ایجاد کند. ویژگی روغن کانولا در این است که می‌تواند درجه حرارت بالا (تا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد) را به خوبی تحمل کند. پس اگر می‌خواهید با تن ماهی غذاهای دیگری بپزید، شک نکنید که باید به سراغ خرید این تن ماهی بروید. ضمن اینکه طعم و مزه خوبی هم دارد.


سه شنبه 16 مرداد 1403 - 13:52
ارسال پیام نقل قول تشکر

تمامي حقوق محفوظ است . طراح قالبــــ : روزیکســــ