nyushagholami

ارسالها : | 427 |
عضويت : | 14 /5 /1399 |
محل زندگي : | tehran |
سن : | 22 |
|
انواع نمک های دانه ریز
نمک دانه ریز به دلیل داشتن ذرات بسیار کوچک، به راحتی در غذا و مواد خوراکی حل می شود. همچنین با دقت بیشتری قابل اندازه گیری است. به همین دلیل، این نوع نمک یکی از پرطرفدارترین انواع نمک در آشپزی محسوب می شود. معمولاً از آب نمک استخراج شده و تولید آن مقرون به صرفه تر است.
انواع نمک های خوراکی دانه ریز عبارتند از: ۱. نمک سفره (خوراکی)
نمک سفره رایج ترین نوع نمک برای آشپزی، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر به خوراکی مورد علاقه شما است. این نمک بافتی نرم و دانه هایی یکنواخت دارد که استفاده از آن طبق اندازه دلخواه در غذا را ساده تر می کند.
کاربردها: استفاده در آشپزخانه، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر.
بیشتر بخوانید: دانه بوبا (تاپیوکا) چیست؟ ۲. نمک یددار عکس نمک ید دار
نمک یددار همان نمک سفره است که با ید غنی شده است. با افزایش شیوع کمبود ید، نیاز به تقویت نمک های سفره با یدید پتاسیم نیز بیشتر شده است. اکثر محصولات نمک یددار شامل افزودنی های ضدکلوخه هستند که از چسبیدن نمک جلوگیری می کنند، اما ممکن است طعمی فلزی به نمک بدهند.
کاربردها: استفاده در آشپزخانه های صنعتی و خانگی، پخت و پز، و افزودن طعم در لحظات آخر.
۳. نمک مخصوص کنسرو و ترشی جات
این نوع نمک یکی از اجزای کلیدی در فرایند کنسرو کردن و تهیه ترشی است. دانه های ریز آن به سرعت حل می شوند و کیفیت محصولات را حفظ می کنند. این نمک فاقد افزودنی های ضد کلوخه است و به همین دلیل جریان آزاد کمتری دارد.
کاربردها: تهیه کنسرو و ترشی جات.
بیشتر بخوانید: گارسینیا کامبوجیا چیست و چه خواصی دارد؟ ۴. نمک پاپ کورن
نمک پاپ کورن نوعی نمک فوق العاده ریز است که به طور کامل میان میان وعدههای تازه و خوش طعم مانند پاپ کورن، سیب زمینی سرخ کرده و ذرت کبابی نفوذ می کند. این نوع نمک به تمامی نقاط دسترسی پیدا کرده و طعمی یکنواخت و دلپذیر ایجاد می کند.
کاربردها: افزودن طعم در لحظات آخر.
منبع: مجله سلامتی و زیبایی هرموکا
|
|
چهارشنبه 26 دی 1403 - 16:26 |
|