🌹چاق شدن سریع با طب سنتی 🌹🌿رژیم چاقی برای کسانیکه خیلی لاغر هستند اگر خیلی ضعیف هستید خودتان را بدین وسیله فربه کنید .گرچه اغلب دوشیزگان و بانوان مقید هستند که لاغر شوند که از مد روز نیافتند و آنقدر به خود گرسنگی میدهند تا اینکه ویتامینهای بدنشان کاسته شده و خود را مستعد ابتلا به هر گونه امراض می کنند . چنانچه عقیده شان بر این قرار گرفت که مجددا فربه و قوی گردند . بدستورات زیر عمل کنند .👇
🌷اول – استفاده از دو عدد دمبل یا وزنه یا میل باستانی کاری در خانه و ورزش کردن بصورت ده دقیقه پیوسته هر روز و بلافاصه مصرف غذای مقوی,
زیرا بیشترین حالت جذب غذا در بدن و رشد عضله در بدن تغذیه مناسب بلافاصه بعد از هر گونه ورزش است.
سعی کنید ورزش را در خانه یا هوای باز حیات انجام دهید زیرا ماندگاری و تداوم ان بیشتر میباشد.
🌷دوم – استعمال عطرهای موافق و استشمام درمانی
مقداری نعنای خشک یا گل خوشبو را در کیسه ایی نخی قرار دهید و در ان نفس عمیق بکشید و هر بار دوازده ثانیه نفس خود را حبس نمایید
🌷سوم – خوردن غذاهائی که از آن خون صالح تولید می شود از قبیل خوردن یونجه با عسل و مداومت به آن
دقت کنید که غذا خوردن با عجله و استرس موجب ضعف و لاغری مضر میباشد
🌷چهارم – خوردن گوشت بره بریان کرده و حلیم و نخود آب گوشت کبک و مرغ و گوشت بزغال شیر ماست دوغ تازه نان و انگور سفید ( انگوررا روی غذای گوشتی چرب نخورند ناشتا میل کنند )
🌷پنجم – استحمام یکروز در میان ، بدن را چاق و گوشت تازه می رویاند و رافع بلغم و صفرا هم می باشد و با معده خالی و پر هم حمام رفتن مضر است بایستی اندک چیزی در معده باشد و از آب سرد خارج شدن درد بدن را زایل و اعصاب را هم تقویت می کند .
🌷ششم – پنیر با مغز گردو بدن را فربه و پوست را لطیف و نرم و معده را تقویت می نماید .
🌷هفتم – چهار عمل است که قلب را شادمان و جسم را فربه می سازد : الف – استشمام بوی خوش ب- پوشیدن لباس نو نرم از کتان در زمستان و در تابستان کتان شسته شده ج- نوشیدن عسل که معده را سبک می سازد و به پوست بدن و قلب شادابی می بخشد د- خوردن خربزه شیرین بشرط این که در آن روز استثنان از خوردن نمک خودداری کنید .
🌷هشتم – برگ شنبلیله با آرد گندم و عسل جهت فربهی بدن مفید است .
🌷نهم – انجیر کثیر الغذا تر از سایر میوه ها است لطیف ، محلل و فربه کننده بدن خصوصا چهل روز صبح ناشتا با قدری بادیان رومی مصرف شود .
مجاری غذا را گشاد و بدن را چاق و فربه می سازد و هم چنین بادام با مغز پسته و شیر خورده شود جهت بدنهای ضعیف بسیار مفید است .
🌷دهم – زنیان با بادیان رومی 15 گرم از هر دو در 412 گرم شیر و 35 گرم قند باعث افراط فربهی است .
🌷یازدهم - گوسفند در طبیعیت گرم و تر خواص یکساله و دوساله آن که فربه باشد . خصوصا گوشت گردن و شانه و اطراف آن از سایر اعضا سریع الهضم تر و کثیر الغذا تر و مولد خون و مقوی و فربه کننده می باشد و بهتر از همه اعضا داخلی گوسفند از قبیل : دل جگر و قلوه ، خوش گوسفند ، سیرابی ، شیردان ، است که مقوی دل کبد معده و کلیه ها است و خوردن گوشت مخلوط با سرکه و عسل که مداومت بر خوردن آن و غذا فقط منحصر به همین باشد خیلی مقوی و فربه کننده بدن است و مانع غشی و رافع طپش قلب و لاغری است و هم چنین تخم مرغ با اندک کندر و انزروت جهت چاقی بی نظیر است .
✅✅✅✅✅✅
اللهم عجل لولیک الفرج